O NAS

Kot ti, smo tudi mi ljubitelji živali

Varstvo živali na mehkem kavču … ❤️ … za vse vesele tačke, tako majhne kot velike!

Pozdravljeni,

Sva Timi in Maja, velika ljubitelja malih živali. Odkar pomniva, sva v družbi kosmatih bitij in upava, da bo temu še dolgo tako. Ukvarjava se z varstvom hišnih ljubljenčkov in z velikim veseljem bova poskrbela tudi za tvojega kosmatega prijatelja.

Verjameva, da je tvoj hišni ljubljenček veliko več kot samo tvoj ljubljenček. Je tvoj zvesti spremljevalec, najboljši prijatelj in je ob tebi v dobrem in slabem. Ravno to pa je razlog, da mu želiš ponuditi samo najboljše.

Glede tega te popolnoma razumeva, saj sva tudi midva lastnika teh čudovitih kosmatih prijateljev, in zagotovo jih ne bi zaupala kar komurkoli. Obljubljava ti, da bova za tvojega zvestega prijatelja poskrbela po svojih najboljših močeh.

Odgovorni lastniki malih živali vemo, da “imeti hišnega ljubljenčka” pomeni tudi “imeti odgovornost 24 ur na dan, 7 dni v tednu”. Žal pa smo vsi tu in tam odsotni po nekaj dni, pa naj bo to zaradi službenih poti ali počitnic, na katere svojih ljubljenčkov ne moremo vzeti. In v takšnih primerih sva zate in tvojega ljubljenčka tukaj midva.

Kosmata sreča je dom za vse vrste hišnih ljubljenčkov, pa naj bo to za par urc ali več dni. Psi ali katere druge domače živali bivajo z nama v hiši, na voljo pa jim je tudi velik ograjen vrt. Boksov in pesjakov pri naju ni, so pa dolgi in zanimivi sprehodi, kjer se razmigamo in naigramo. Verjameva, da bo okolje, ki je polno prijaznosti in ljubezni, všeč tudi tvojemu kosmatemu prijatelju.

Ena izmed nama ljubših misli, povezana z živalmi, je naslednja: »Kosmatincem je vseeno, če ste revni ali bogati, majhni ali veliki, mladi ali stari. Vseeno jim je, če niste pametni, popularni, dobri šaljivci, atleti ali prijetnega videza. Vašemu psu ste v vsakem primeru najboljši, najpametnejši, najbolj prijazen človek na svetu. Vi ste njegov prijatelj in zaščitnik.« Ta misel se nama iz dneva v dan dokazuje kot še kako zelo resnična. Občutek, ko se zjutraj zbudiš in je prvo kar slišiš topotanje tačk, prvo kar vidiš 10 parov očk in prvo kar občutiš neomajno mahanje z repki… Uf… Takšen občutek je fenomenalen in preprosto ne moreš drugače, kot da dan pričneš z nasmehom! Res je lepo, ko vidiš vse te kosmatince, kako komaj čakajo, da vstaneš in skupaj z njimi preživiš dan. Res je lepo, ko vidiš, kako vsi po vrsti, pa če so ali niso tvoji, spoštujejo in cenijo to kar za njih počneš. ❤

Za vse dodatne informacije naju lahko kadarkoli kontaktiraš preko e-maila [email protected] ali telefonske številke 041 241 751. Veselima se tvojega sporočilca ali klica, do takrat pa lep pozdrav,

Timi in Maja

Potrdilo (Timi Hraš) Potrdilo (Maja Duh) Izvedensko mnenje

NAŠE STORITVE

Varstvo psov

Vsi smo nekajkrat letno odsotni po več dni, pa naj bo to zaradi službene poti, počitnic, na katere svojih ljubljenčkov ne moremo vzeti, ali pa karkoli drugega. V takšnih primerih lahko za tvojega psa poskrbimo mi. Obljubljamo ti, da se bo pri nas počutil ravno tako dobro kot pri tebi doma.

Varstvo mačk in malih živali

V naše varstvo sprejemamo tudi mačke in druge male živali. Te živali imajo pri nas na voljo ločeno sobico, ki je opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki za udobno bivanje tvojega ljubljenčka. Ljubljenčka se večkrat na dan obišče, se z njim podruži in poigra, nahrani ter poskrbi za higieno in čistočo.

Ostale storitve

V današnjem času nam preprosto zmanjkuje časa za vse stvari, ki bi jih želeli postoriti. Zakaj jih torej ne bi mi postorili za vas? Zraven vseh že omenjenih storitev, lahko pridemo iskati psa sami, poskrbimo za mačko ali katero drugo malo žival v času tvoje odsotnosti, prav tako pa lahko poskrbimo tudi za osnovno nego psa.

ČLANI EKIPE

Timi

Timi


Maja

Maja


Jigme

Jigme


  Day

  Day


   Alf

   Alf


    Tara

    Tara


     Nazaj na vrh