STORITVE

KAJ PONUJAMO?


Kosmata sreča je organizacija, ki nudi varstvo psov na domačem kavču, dolge sprehode v naravi, druženje z drugimi kosmatinci in seveda crkljanje na 100 in 1 način.

Naše storitve obsegajo varstvo živali pri nas doma, oskrbo živali na tvojem domu, pasji vrtec, prihod po psa in osnovno nego psa. Vse storitve so podrobneje opisane na spodnjih povezavah. Delujemo v Mariboru in okolici, naš delovni čas pa je neomejen – potrebna je le predhodna rezervacija termina in izbira želene storitve.

Piši nam s pomočjo kontaktnega obrazca!
Sprehajanje

NAŠE STORITVE

Varstvo psov

Vsi smo nekajkrat letno odsotni po več dni, pa naj bo to zaradi službene poti, počitnic, na katere svojih ljubljenčkov ne moremo vzeti, ali pa karkoli drugega. V takšnih primerih lahko za tvojega psa poskrbimo mi. Obljubljamo ti, da se bo pri nas počutil ravno tako dobro kot pri tebi doma.

Varstvo mačk in malih živali

V naše varstvo sprejemamo tudi mačke in druge male živali. Te živali imajo pri nas na voljo ločeno sobico, ki je opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki za udobno bivanje tvojega ljubljenčka. Ljubljenčka se večkrat na dan obišče, se z njim podruži in poigra, nahrani ter poskrbi za higieno in čistočo.

Oskrba na tvojem domu

V kolikor ne želiš, da tvoj ljubljenček menja svoje okolje, pa lahko zanj poskrbimo tudi na tvojem domu. Oskrba mačke ali katere druge male živali obsega hranjenje, igranje in čiščenje bivalnega prostora. Pri mucah se tako počisti stranišče, pri malih živalih pa njihove kletke.

Kosmata sreča

ZAKAJ IZBRATI NAS?

  •   Zanesljivost in točnost
  •   Prilagodljivost in organiziranost
  •   Izkušnje in priporočila strokovnjakov
  •   Velika ljubezen do živali
  •   Super lokacija izven centra Maribora
  •   Velika izbira najrazličnejših storitev

Kupite hrano in opremo za živali na zoohit.si

Nazaj na vrh