Varstvo psov

Vsi smo nekajkrat letno odsotni po več dni, pa naj bo to zaradi službene poti, počitnic, na katere svojih ljubljenčkov ne moremo vzeti, ali pa karkoli drugega. V takšnih primerih lahko za tvojega kužka poskrbimo mi. Obljubljamo ti, da se bo pri nas počutil ravno tako dobro kot pri tebi doma.

Tvoj ljubljenček bo zmeraj v naši družbi in mu nikakor ne bo dolgčas. Spremembo okolja skušamo vsakemu varovancu čimbolj olajšati, tako da se bo pri nas počutil ravno tako dobro kot doma. Psi se pri nas prosto gibajo po stanovanju ali vrtu, v kolikor pa pride do nerazumevanja, jih seveda med sabo ločimo.

Za varstvo je potrebna predhodna rezervacija termina. Varstvo je možno vsak delovni dan, po dogovoru tudi ob vikendih in praznikih. Varstvo se začne s tvojim prihodom na naš dom. Skupaj se pogovorimo o željah in zahtevah, prav tako pa si lahko ogledaš prostore, kjer bo tvoj ljubljenček bival. Varstvo vsakega ljubljenčka, pa naj bo to pes, mačka ali morski prašiček, prilagodimo njegovim potrebam in tvojim željam.

MOŽNOSTI

Dnevno varstvo

Kolikokrat se zgodi, da v službi pomisliš na svojega pasjega prijatelja, ki sameva doma in si tako močno želi družbe? Zaradi zahtevnih služb in dolgih delovnikih, so psi vedno pogosteje zaprti doma in tako nadvse osamljeni. Še posebej, če je kuža mladič, je samevanje doma zanj precej stresno, hkrati pa s tem izgubljamo dragocen čas, ki bi ga lahko vložili v ukvarjanje z njim.

Ravno zato, ti ponujamo storitev dnevnega varstva. Gre za varstvo od jutra do večera oziroma po dogovoru. V času varstva pri nas, se bo kuža igral, sprehajal , družil s pasjimi prijatelji, tebe pa ne bo prav nič skrbelo, kaj počne sam doma, saj bo pod stalnim nadzorom.

Sprejem psa v varstvo je možen od 6. ure zjutraj do 21. ure zvečer, prav tako oddaja psa lastniku. Vsa varstva je seveda potrebno rezervirati v naprej in povedati okvirno uro prihoda ter odhoda, tako da si lahko sami ustrezno razporedimo dnevne aktivnosti.

Celodnevno varstvo z nočitvijo

Ljubljenček, ki je pri nas en dan ali več, ima na voljo celodnevno oskrbo, ki vključuje sprehajanje, hranjenje, igranje in nego. Ker se poskušamo čimbolj prilagoditi navadam psa, se trudimo, da je ritem hranjenja in sprehajanja takšen kot pri tebi doma. Varovanci prav tako jedo le hrano, ki jo prinesejo lastniki.

Aktivnosti si čez dan razporedimo glede na vaše prihode in odhode, v splošnem pa poteka naš dan približno takole. Zjutraj se zbudimo in opravimo prvi hiter sprehod. Sledi hranjenje, nato kratek počitek. Opoldne je čas igralnih uric. Psi so prosti in so lahko tako v hiši kot zunaj – seveda pod stalnim nadzorom. Pozno popoldne sledi dolg sprehod, kjer se znorimo in naužijemo svežega zraka. Zmeraj gremo kam drugam, tako da so tudi sprehodi vedno pestri in zanimivi. Zvečer sledi hranjenje in še zadnji odhod ven, nato pa se umirimo in zaspimo.

Sprejem psa v varstvo je možen od 7. ure zjutraj do 21. ure zvečer, prav tako oddaja psa lastniku. Vsa varstva je seveda potrebno rezervirati v naprej in povedati okvirno uro prihoda ter odhoda, tako da si lahko sami ustrezno razporedimo dnevne aktivnosti.

Pridružujemo si pravico, da zavrnemo vse kužke, ki so s svojim vedenjem že kdaj povzročili resnejše težave. V varstvo sprejmemo samo kužke, ki so primerno socializirani, medtem ko agresivne in napadalne pse zavrnemo. Prav tako zahtevamo potrdila o opravljenih cepljenih, zaželena je tudi aktivna zaščita proti bolham in klopom ter redna zaščita proti glistam in trakulji.

Preden pričnemo z varstvom psa, je priporočljivo, da se osebno spoznamo. Tako lahko presodiš, ali sploh odgovarjamo tvojim pričakovanjem, prav tako pa nas spozna tudi tvoj kosmatinec. Spoznavno srečanje poteka pri nas doma, je brezplačno in neobvezujoče. Vsekakor ga priporočamo, saj se lahko v tem času bolj podrobneje pogovorimo o samem poteku varstva, prav tako pa nam lahko zaupaš navade tvojega psa in tvoja pričakovanja glede varstva.

Lastnik se zaveda, da je v času opravljanja storitev za agresivno vedenje ali nenavadn obnašanje psa, odgovoren on sam. Lastnik izvajalcu prostovoljno oddaja psa in se zaveda, da odgovornost za kakršnokoli škodo, ki jo zada pes v času varstva, ali poškodbo psa, nosi lastnik sam in ne zvajalec.

CENIK

    • Za varstvo 12 ur ali več velja cena celodnevnega varstva z nočitvijo.
    • Za oskrbe in varstva daljša od 14 dni upoštevamo 10% popust.
    • Za varstvo drugega psa istega lastnika upoštevamo 30% popust.
    • Za varstvo tretjega psa istega lastnika upoštevamo 50% popust.
Lola
Tipsy
Muffini
Družina
Počitek
Nazaj na vrh