CENIK

IN KAKŠNE SO CENE NAŠIH STORITEV?


Spodaj smo zbrali najpogostejše storitve in zraven pripisali cene. Seveda je možno omenjene storitve prilagoditi po tvojih željah, prav tako se potem prilagodijo tudi cene.

Če imaš še kakšno vprašanje, ti bomo z veseljem pomagali. Pokličeš nas lahko na 41 241 751, prav tako pa smo ti na voljo tudi preko e-maila [email protected]. V kolikor želiš pa lahko uporabiš kar kontaktni obrazec, katerega najdeš na spodnji povezavi.

Veseli bomo vsakega sporočilca ali klica, ne glede na to, kako ti lahko pomagamo. Se slišimo!

Piši nam s pomočjo kontaktnega obrazca!Kupite hrano in opremo za živali na zoohit.si

CELODNEVNO VARSTVO PSOV Z NOČITVIJO

  • Sprejem psa v varstvo je možen od 6. ure zjutraj do 21. ure zvečer, prav tako oddaja psa lastniku (obvezna rezervacija in dogovor glede ure prihoda / odhoda).
  • Za celodnevno varstvo se šteje več kot 12 zaporednih ur. Cena velja za varstvo do 24 ur, v primeru prekoračitve se dodatno obračuna dnevno varstvo po urah.
  • Za varstva daljša od 14 dni upoštevamo 10% popust, za varstva daljša od 30 dni 20% popust in za varstva daljša od 60 dni 30% popust.
  • Za varstvo drugega psa istega lastnika upoštevamo 30% popust, za varstvo tretjega psa istega lastnika pa 50% popust.
  • Za doplačilo 15 € nudimo tudi osnovno nego psa (kopanje, sušenje in razčesavanje) pred koncem varstva.
  • V kolikor želite lahko za vas opravimo tudi nakup, psa peljemo k veterinarju ali v frizerski salon. Doplačilo za pasji taxi je 5 €.

DNEVNO VARSTVO PSOV

  • Za varstvo daljše od 12 ur velja cena celodnevnega varstva z nočitvijo.
  • Za varstvo drugega psa istega lastnika upoštevamo 30% popust, za varstvo tretjega psa istega lastnika pa 50% popust.

VARSTVO MAČK IN MALIH ŽIVALI

  • Za oskrbe in varstva daljša od 14 dni upoštevamo 10% popust, za varstva daljša od 30 dni 20% popust in za varstva daljša od 60 dni 30% popust.
  • Za varstvo in oskrbo vsake dodatne živali istega lastnika upoštevamo 50% popust.

SPLOŠNI POGOJI

Pridružujemo si pravico, da zavrnemo vse ljubljenčke, ki so s svojim vedenjem že kdaj povzročili resnejše težave. Prav tako zahtevamo potrdila o opravljenih cepljenih, zaželena je tudi aktivna zaščita proti bolham in klopom ter redna zaščita proti glistam in trakulji. Hrano prinese vsak ljubljenček svojo, se pa z veseljem prilagodimo in vašemu kosmatincu pripravimo hrano, ki jo je navajen od doma. 

Vse storitve morajo biti naročene v naprej, plačilo po dogovoru (v naprej ali po opravljeni storitvi). V primeru večjega povpraševanja ima celodnevno varstvo z nočitvijo prednost pred dnevnim varstvom. Zimske počitnice, prvomajske počitnice, poletne počitnice, krompirjeve počitnice in božično novoletne počitnice so med najbolj povpraševanimi termini, zato vas vljudno naprošamo, da potrdite rezervacijo samo v primeru, da boste varstvo 100% potrebovali, v primeru sprememb pa nas o tem nemudoma obvestite. V primeru odpovedi rezervacije imamo pravico do povračila nastalih stroškov zaradi odpovedi. Za storitve, ki so odpovedane manj kot 14 dni pred začetkom, smo upravičeni do 40% cene rezervacije.

Cenik velja od 1.1.2016.

Nazaj na vrh