Varstvo mačk in malih živali

Vsi smo nekajkrat letno odsotni po več dni, pa naj bo to zaradi službene poti, počitnic, na katere svojih ljubljenčkov ne moremo vzeti, ali pa karkoli drugega. V takšnih primerih lahko za tvojega ljubčjenčka poskrbimo mi. 

Tvoj ljubljenček bo zmeraj v naši družbi in mu nikakor ne bo dolgčas. Spremembo okolja skušamo vsakemu varovancu čimbolj olajšati, tako da se bo pri nas počutil ravno tako dobro kot doma. Mačka ali katera druga mala žival ima na voljo celodnevno oskrbo, ki vključuje hranjenje, igranje in nego. Ker se poskušamo čimbolj prilagoditi navadam ljubljenčka, se trudimo, da je ritem hranjenja in ostalih aktivnosti takšen kot pri tebi doma. Varovanci prav tako jedo le hrano, ki jo prinesejo lastniki.

Mačke in male živali imajo pri nas na voljo ločeno sobico. Sobica je opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki za udobno bivanje tvojega ljubljenčka. V sobi tako najdemo posodice za hrano in vodo, stranišče, ležišče, igračke ter praskalnik za mačke. Teh živali ne spuščamo ven, pač pa bivajo izključno v hiši. Prav tako v to sobo psi, ki predstavljajo večji delež naših varovancev, nimajo vstopa. Ljubljenčka se večkrat na dan obišče, prav tako ima dostop po celotni hiši, kadar v njej ni psov.

V kolikor pa ne želiš, da tvoj ljubljenček menja svoje okolje, pa lahko seveda zanj poskrbimo tudi na tvojem domu. Oskrba mačke ali katere druge male živali obsega hranjenje, igranje in čiščenje bivalnega prostora. Pri mucah se tako počisti stranišče, pri malih živalih pa njihove kletke. Takšen obisk ponavadi traja slabo uro. Naj ti prav tako ne bo nerodno prositi, da zalijemo kakšno rožo ali izpraznimo poštni nabiralnik.

Pridružujemo si pravico, da zavrnemo vse ljubljenčke, ki so s svojim vedenjem že kdaj povzročili resnejše težave. Prav tako zahtevamo potrdila o opravljenih cepljenih, zaželena je tudi aktivna zaščita proti bolham in klopom ter redna zaščita proti glistam in trakulji.

Preden pričnemo z varstvom ljubljenčka, je priporočljivo, da se osebno spoznamo. Tako lahko presodiš, ali sploh odgovarjamo tvojim pričakovanjem, prav tako pa nas spozna tudi tvoj ljubljenček. Spoznavno srečanje je brezplačno in neobvezujoče. Vsekakor ga priporočamo, saj se lahko v tem času bolj podrobneje pogovorimo o samem poteku varstva, prav tako pa nam lahko zaupaš navade tvojega ljubljenčka in tvoja pričakovanja glede varstva.

CENIK

    • Za oskrbe in varstva daljša od 14 dni upoštevamo 10% popust.
    • Za varstvo in oskrbo vsake dodatne živali istega lastnika upoštevamo 50% popust.
Ginger
Chantal in Pika
Hana
Dixi
Nazaj na vrh